Inschrijven

Ben jij op zoek naar naar een uitdaging of vacature(s) op het gebied van customs of ander douane gerelateerd werk? Schrijf je in!

Kandidaten

Wij geloven dat een match op basis van harde criteria alleen, niet voldoende is om de juiste match te kunnen genereren. De persoon achter het CV is voor ons meer dan een lijstje vaardigheden en diploma’s. Wie jij bent als persoon zal van invloed zijn of je met plezier naar het werk gaat en of je succesvol zal zijn.

Wellicht ben je toe aan een volgende stap in je carrière bij een andere organisatie. Of sta je op het punt om de studietijd vaarwel te zeggen en in het bedrijfsleven te begeven. Wij zijn er voor de (assistent) declarant, Customs specialist, AEO consultant, manager en andere Supply chain kandidaten. Tevens is Customs People er voor jou, om je daarin te begeleiden en te adviseren.

Startpunt voor het succes is een persoonlijk gesprek met Customs People. We staan stil bij je werkverleden en ambities om vervolgens je toekomstperspectief uitgebreid te bespreken. Waar sta je momenteel en waar wil je naar toe? Welke carrièrestappen passen daarbij en welke keuzes moeten gemaakt worden? Laat ons het weten en schrijf je in!

Schrijf je in als Kandidaat - CustomsPeople.nl

Wil je meer weten? Of heb je een vraag?

Neem gerust contact met ons op via info@customspeople.nl
Bellen kan natuurlijk ook:
+31 6 – 81 686 869 (Arnoud) of +31 6 – 44 696 428 (Marcel)