Opdrachtgevers

Wij zijn innoverend, ambitieus en kwalitatief, maar bovenal de mensgerichte werving & selectie en detachering specialist. Wij zijn gespecialiseerd in o.a douane gerelateerd personeel.

Door diverse redenen kan het voorkomen dat u op zoek moet naar nieuwe medewerkers. Wat is het dan een fijne gedachte dat u de totale werving van hiervan kunt uitbesteden aan Customs People, zodat u de focus volledig op uw core business  kunt richten.

Customs People is gespecialiseerd in het selecteren van zowel startende, als ervaren, hoog opgeleide specialisten in de wereld van Customs, Trade & Compliance en Supply chain. Niet alleen de vacature is voor ons het uitgangspunt. De verbintenis tussen kandidaat en werkgever, waarbij talenten, ervaring en drijfveren centraal staan, is minstens zo belangrijk. Zo helpen wij u aan passende kandidaten, die naast de harde criteria ook passen op soft skills.

Of u op zoek bent naar tijdelijke ondersteuning, detachering, deta-vast en of werving en selectie, alle vormen zijn bij ons bespreekbaar. Declarant, customs specialist, AEO consultant, teamleider of manager is ons netwerk. Wij helpen u graag bij het vinden van de juiste kandidaat bij uw openstaande vacature.

Customs People maakt geen onderscheidt voor een enkele vacature of een langdurig ondersteuningsproces. Wij willen voor alle opdrachtgevers hoogstaande service bieden. Expertise, efficiënt, passende kandidaten en eerlijkheid zijn onze kernbegrippen.

Door ons geavanceerde recruitment software systeem, zijn wij in staat om uw vacatures via internet prominent in beeld bij potentiële werknemers te brengen. Bovendien zijn wij in staat ons hele recruitment proces te structureren en transparant te houden.

Interesse in een gesprek, persoonlijk of telefonisch? Neem contact met ons op om uw personeelsvraagstukken te bespreken.

Bekijk de Algemene voorwaarden Customs People.

Wij zoeken voor u de juiste kandidaten - HR Advies
Contact opnemen
HR Advies

Enkele van onze opdrachtgevers

Wilt u meer weten of heeft u vragen?

Neem vrijblijvend contact met ons op via info@customspeople.nl
Bellen kan ook:
+31 6 – 81 686 869 (Arnoud) of +31 6 – 44 696 428 (Marcel)