Nieuws

Afgelopen dinsdag 2 juli hebben 12 kinderfeestjes plaatsgevonden, volledig verzorgd, met behulp van sponsoren en inzet van Jeroen Kemker (van Kemker ICT) Voorzitter van JCI Lek & Linge en hun leden.
Wiplay Beusichem stelde haar bowlingbanen en midgetgolf die middag ter beschikking
.

Uiteraard heeft CustomsPeople meegedaan !

Sponsoring is belangrijk, wilt u ook meedoen? https://lnkd.in/dMniriTK

Sponsoring Tennis door Customs People!

Customs People wil ook graag iets betekenen voor de maatschappij. Zodoende hebben wij het dames tennisteam van C.C. Dordrecht een nieuwe outfit geschonken zodat ze optimaal kunnen presteren in de hoofdklasse zaterdag. Dames veel succes deze competitie.!
Voor meer info over Customs People, kijk op www.customspeople.nl of mail naar info@customspeople.nl 06-81686869

1 Jaar bestaan….. Customs People!

1 jaar geleden zijn wij, Arnoud D’havé en Marcel Smits  begonnen met Customs People……én wat een jaar! Wij zijn specialisten in Advisering, Werving & Selectie en Detachering op het gebied van Customs en Trade Compliance en hebben afgelopen jaar veel kandidaten mogen bemiddelen en opdrachtgevers blij mogen maken met nieuwe medewerkers. Daarvoor willen wij iedereen bedanken die ons dit succes mogelijk hebben gemaakt. Onze klanten, de kandidaten, medewerkers en partners, hartelijk dank!!
Bent u ook op zoek naar medewerkers of als Customs specialist (starter of ervaren) toe aan een andere werkomgeving? Neem dan contact met ons op via info@customspeople.nl of 06-81 6868 69.
Customs People, Grenzeloos, Goed Recruitment

Nieuwe Douane Regels….

Hoe gaan GPA- en SPA-bedrijven straks aangifte doen?

Lees meer op: https://douane-inzicht.nl/article/328904538

Brexit Perikelen …

Brexit Perikelen …

Afgelopen zaterdag ochtend kregen wij een email van een onbekend bedrijf met een dringend verzoek. Of wij met grote spoed een T1 formulier konden verzorgen………….

Lees meer op: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6754339386931912704

Tijdelijk personeel nodig?

Customs People is er ook voor tijdelijke ondersteuning!

 

Weet u dat wij ook ondersteuning kunnen bieden met tijdelijk mankracht? Dus heeft u operationeel ondersteuning nodig door de aankomende Brexit, is er een volumegroei door een nieuwe klant of wilt u eens een consultant naar de huidige processen en vergunningen laten kijken? Wij regelen het voor u d.m.v. detachering, projectbasis of deta-vast constructie. Vraag naar onze voorwaarden en tarieven op info@customspeople.nl of 06-81686869

Lees meer op: https://www.linkedin.com/feed/update/urn:li:activity:6731551558812655617/

Op zoek naar douane gerelateerd personeel?

Wij zijn innoverend, ambitieus en kwalitatief, maar bovenal de mensgerichte werving & selectie en detachering specialist.

Lees meer op: https://www.linkedin.com/posts/msmitshelder_op-zoek-naar-douane-gerelateerd-personeel-activity-6728958325666447360-kdwx

Yes, wij zijn online! Grenzeloos Goed Recruitment.

www.customspeople.nl

 

Graag stellen wij ons aan jullie voor: Customs People, een innovatief mens-, en klantgericht adviesbureau waarbij wij ons richten op Werving & Selectie, detachering en interim advies in het werkveld van Trade & Compliance, Customs, Supply Chain en HR.

Bent U werkgever en heeft u vraagstukken op het gebied van recruitment activiteiten of overige HR zaken? Vanuit ons actuele netwerk van kandidaten en up to date kennis van de arbeidsmarkt kunnen wij u van dienst zijn.

Ben je kandidaat en op zoek naar een nieuwe uitdaging of wil je advies over wat er aan mogelijkheden is op de arbeidsmarkt? Neem contact met ons. Arnoud D’havé 06-81 6868 69 arnoud@customspeople.nl of Marcel Smits 06-44 696 428 marcel@customspeople.nl

Brexit, No deal?

  EU hint op no deal-Brexit met nog honderd dagen op de klok.

Lees meer op: https://www.nu.nl/brexit/6082115/eu-hint-op-no-deal-brexit-met-nog-honderd-dagen-op-de-klok.html

Brexit en gevolgen douane

Brexit: Wat is er op 1 februari 2020 veranderd voor douane en belastingen?

Lees meer op: https://ec.europa.eu/taxation_customs/uk-withdrawal-nl_en

Corona virus

Coronacrisis: Douane ondersteunt ondernemers met maatregelenpakket.

Lees meer op: https://www.kvnw.nl/coronavirus/douane-ondersteunt-ondernemers-met-maatregelenpakket

Volg ons op Social Media

Linkedin