Het Customs People team

Maak kennis met Arnoud D’havé en Marcel Smits.

Arnoud D’havé

WhatsappMail

Inmiddels heb ik er al een behoorlijke carrière opzitten in de wereld van in-, door- en uitstroom. Dit zowel aan de commerciële kant, als de corporate kant.

In de wereld van Customs en Logistiek heb ik ruim 10 jaar ervaring en heb zodoende een riant netwerk daarin mogen opbouwen. Ik streef naar langdurige partnerships met zowel klant als kandidaat.

In mijn vrije tijd kun je mij op de golfbaan en tennisbaan zeker tegenkomen. Maar mocht dat niet het geval zijn ben ik als familiemens wel ergens onder de mensen te vinden. Thuis bij mijn vriendin, bij vrienden, of in de kroeg.

Heb je vragen? Je kunt me gewoon bellen via +31 6 – 81 686 869 of mail naar info@customspeople.nl.

In-, door- en uitstroom
Meer dan 15 jaar ervaring
Customs & Logistiek
Meer dan 10 jaar ervaring
HR Advies
Meer dan 8 jaar ervaring

Marcel Smits

Marcel Smits
WhatsappMail

Met meer dan 15 jaar (onderneming) ervaring in de wereld van Werving en Selectie weet ik als geen ander de behoefte van opdrachtgever en kandidaat in te vullen.

Voor mij staat kwaliteit, integriteit en waarmaken wat je belooft voorop in zaken doen. Hierdoor ben ik in staat zinvolle relaties op te bouwen en te behouden.

In mijn vrije tijd ben ik een fervent boeklezer en Latin danser. Kijk niet vreemd op als je mij op de dansvloer ziet swingen!

Heb je een vraag? Bel me gerust +31 6 – 44 696 428 of stuur een e-mail naar info@customspeople.nl.

Werving & Selectie
Meer dan 15 jaar ervaring
Logistiek, IT, Techniek en Financieel
Meer dan 10 jaar ervaring
Customs
Meer dan 8 jaar ervaring